Nemzetközi ifjúsági csere Liptódon

Az  “ iCitizen 2.0 ”   projekt március 7-14. között lesz a baranyai Liptódon. 4 fő jelentkezését várjuk 16-től 25 éves korosztályból. 

iCitizen egy olyan ifjúsági csere, amelynek célja hogy a fiatalok tudatosabb internetezőkké váljanak és közös tapasztalatcserét követően realizáljuk, hogy milyen egy tudatos internetező, internetállampolgár. A cserén hét ország (Horvátország, Litvánia, Olaszország, Magyarország, Portugália, Csehország, Észtország) képviselői vesznek részt. 35 fő 16-25 éves fiatal résztvevő és őket kísérő, szervezetenként 1 fő csoportvezető. A csere során körbejárjuk az internet világát különböző oldalról, majd egy, a partnerszervezetek számára is hasznos online adatbázist hozunk létre, amit internetbiztonsági kérdésekben használhatnak. Az adatok alapján kreatív tartalmakat készítenek a résztvevők közösen, amely része lesz a  disszeminációs eseményeknek, és a pályázó szervezet rendszeres média táborához is. A csere Liptódon 2022. március 7-14. között valósul meg. 

Részvételi feltétel: a résztvevőknek az utazási költséget meg kell előlegezni!

A szállást és napi háromszori étkezést a szervezők biztosítják!

Jelentkezési határidő: 2022. február 15.

Jelentkezni a projektre 5-6 mondatos motivációs levéllel lehet és további információ az fire@firepecsvarad.hu email címen valamint László Miklósnál a +36-20/279 8694-es telefonszámon.

A program az Erasmus+ program támogatásával valósul meg!